Galderma


 
Basiron.com Restylane.com Dermaquest.com

Hjem > Behandlingsområder for Allmennheten > Estetisk dermatologi


Hver gang du ler, rynker pannen, konsentrerer deg eller myser, så trekker ansiktsmusklene seg sammen, og det dannes rynker og furer. Når huden eldes så mister den sin elastisitet og man kan få dype furer i ansiktet. Rynkene mellom øyenbrynene blir gjerne særlig merkbare, og man ser gjerne sur og bekymret ut uten å være det.Det finnes ulike behandlinger mot ansiktsrynker

Rynker kommer normalt fra bevegelser i ansiktet (mimik), tapt volum i ansiktet, samt forandringer i huden av sol og alder. Det finnes ulike behandlinger for ulike typer rynker. Disse behandlinger kan kombineres. Basis for rynkebehandling er gjerne Botulinumtoxin A. Ved behov kan Botulinumtoxin A med fordel kombineres med andre behandlinger som for eksempel injeksjon av hyaluronsyre, laser, kjemsisk peeling eller kirurgi. Hvilken behandling som er best for deg kommer an på det resultatet du ønsker.


Behandling med botulinumtoxin A

Botulinumtoxin er et naturlig bakterieprotein. Svært små doser av denne substansen injiseres under huden, i de musklene som ønskes behandlet. Det gir en spesifikk blokkering av nerveimpulsen og gjør at disse musklene slapper av, og rynkene blir redusert. Andre nervefunksjoner, som hudens følsomhet for berøring, påvirkes ikke.


Behandling med hyaluronsyra

Hylaluronsyre er en naturlig forekommende substans som brukes til korrigering av rynker og tap av vev. Behandlingen går under betegnelsen fillers og avhengig av hvilken effekt man ønsker å oppnå, injiseres produktet på ulik dybde i huden, vanligvis i ansiktet. Galderma markedsfører en serie av ulike fillers for ulike behov, under navnet Resylane (Q-Med er en del av Galderma siden mars 20111). Mer informasjon.