Galderma


 
Basiron.com Restylane.com Dermaquest.com

HjemVåre produkterVåre produkter for Allmennheten > Prevention av ikke-melanom hudkreft


FOREBYGGING AV IKKE-MELANOM HUDKREFT – ACTINICA LOTION

Det finnes flere typer hudkreft, og de fleste kan enten forebygges eller oppdages på et tidlig stadium og behandles. Det finnes to hovedformer for hudkreft; ikke-melanom hudkreft og malignt melanom. Ikke-melanom hudkreft er kreftformer som rammer hudens øvre lag. Termen "ikke-melanom" skiller disse generelt sett vanligere formene for hudkreft fra den mindre vanlige, og mer aggressive, formen for hudkreft som kalles malignt melanom. De to vanligste formene av ikke-melanom hudkreft er basalcellekreft og plateepitelkreft. Aktiniske keratoser er et forstadium til plateepitelkreft. Eksponering for UV-stråler fra solen eller solarium er en sterkt medvirkende faktor ved utvikling av hudkreft. Derfor er det svært viktig å beskytte huden mot UV-stråling.

Actinica Lotion er et høyeffektivt medisinteknisk produkt som beskytter mot et bredt spekter av UV-stråler, både UVB- og UVA-stråler. Den er utviklet spesielt for personer som har økt risiko for å utvikle ikke-melanom hudkreft på grunn av UV-eksponering.

En klinisk studie med Actinica Lotion viste ved regelmessig bruk under observasjonstiden på 2 år1:
– 53 % reduksjon av aktiniske keratoser
– ingen utvikling av ny invasiv plateepitelkreft

Gjennom kombinasjonen av kjemiske filtre gir Actinica Lotion en høyeffektiv beskyttelse mot både UVB- og UVA-stråler og oppfyller kravet om "svært høy UV-beskyttelse".


Doseringsskjema for Actinica Lotion:
Kjøp Actinica Lotion

Du kan enkelt og trygt handle Actinica® Lotion på nettet. Da slipper du å stå i kø, og varene kommer rett hjem til postkassen din.

Actinica Lotion er også tilgjengelig for bestilling via Boots Apotek.


Referanse: 1. Ulrich C et al. Prevention of non-melanoma skin cancer in organ transplant patients by regular use of a sunscreen: a 24 months, prospective, case-control study. Br J Dermatol 2009;161:78-84.
 

  PASIENTINFORMASJON
  Hvis du vil vete mer om Actinica Lotion, kan du skrive ut pasientinformasjonen.
(pdf, 4,3 mb)
 
     
 
 
     


  PRODUKTBESKRIVELSE