Galderma 

Alkuun > Tuotteemme > Prevention of non-melanoma skin cancer


ACTINICA LOTION EI-MELATOOTTISTEN IHOSYÖPIEN EHKÄISYYN

On olemassa useita ihosyöpätyyppejä, joista useimmat voidaan joko ehkäistä tai havaita ja hoitaa varhaisessa vaiheessa. Ihosyövän päätyyppejä on kaksi: ei-melanoottiset ihosyövät ja pahanlaatuinen melanooma. Ei-melanoottiset ihosyövät koskevat ihon ylimpiä kerroksia. Nämä ei-melanoottiset, tavanomaisemmat ihosyöpätyypit eroavat harvinaisemmista ja aggressiivisemmista ihosyövän muodoista, joita kutsutaan pahanlaatuisiksi melanoomiksi. Kaksi yleisintä ei-melanoottista ihosyöpämuotoa ovat tyvisolusyöpä ja levyepiteelisyöpä. Aktiiniset keratoosit ovat levyepiteelisyövän esiaste. Altistuminen auringon tai solariumien UV-säteilylle edistää voimakkaasti ihosyöpien kehitystä. Siksi on erittäin tärkeää suojata iho UV-säteilyltä.

Actinica Lotion on tehokas lääketekninen tuote, joka suojaa laajalta UV-säteilyspektriltä – sekä UVB- että UVA-säteilyltä. Se on kehitetty erityisesti henkilöille, joilla on kohonnut riski saada ei-melanoottinen ihosyöpä altistuessaan UV-säteilylle.

Actinica Lotionia koskeva kliininen tutkimus osoitti, että kun tuotetta käytettiin 2 vuoden havainnointijaksolla säännöllisesti1:
– aktiiniset keratoosit vähenivät 53 prosenttia
– uusia invasiivisia levyepiteelisyöpiä ei kehittynyt

Actinica Lotionin kemiallisten suodattimien yhdistelmä suojaa erittäin tehokkaasti sekä UVB- että UVA-säteilyltä, minkä ansiosta tuote täyttää "erittäin hyvää UV-suojausta" koskevat vaatimukset.


Actinica Lotionin annosteluohje:

Actinica Lotionin annosteluohje:

Osta Actinica Lotionia yksinkertaisesti ja turvallisesti verkosta. Sinun ei tarvitse jonottaa ja tuotteet tulevat kotiin postitse.

 

Actinica Lotion on myös saatavilla seuraavista apteekeista:

(Tilataan pyydettäessä)

(Leppävirran Apteekki)

 


Referanse: 1. Ulrich C et al. Prevention of non-melanoma skin cancer in organ transplant patients by regular use of a sunscreen: a 24 months, prospective, case-control study. Br J Dermatol 2009;161:78-84.
 

  Lataa PDF-muodossa
 
 
 
 
 
 


  TUOTEKUVAUS