Galderma 

Alkuun > Tuotteemme > Akne


Basiron® AC och Basiron® AC Wash

Basiron® AC ja Basiron® AC Wash sisältävät bensoyyliperoksidia. Nämä valmisteet ovat aknelääkkeitä. Basiron® AC tappaa finnejä aiheuttavia bakteereja. Basiron® AC ei sisällä hajustetta tai alkoholia, jotka voivat ärsyttää ihoa.

Jos sinulla on aknea kasvoissa, Basiron® AC -geeliä voidaan käyttää hoitoon kerran tai kaksi kertaa päivässä. Jos finnejä on suuremmalla alueella, kuten rinnassa tai selässä, Basiron® AC Wash -suihkugeeli sopii käytettäväksi kerran tai kaksi päivässä.

Basiron® AC ja Basiron® AC Wash ovat myynnissä apteekissa ilman reseptiä.

Jos akneongelma ei häviä, pyydä apua lääkäriltä.

Basiron® AC:tä käytettäessä hoidettavalla alueella voi esiintyä ohimenevää kuumotusta, lievää punoitusta ja turvotusta. Nämä oireet ovat yleensä lieviä ja häviävät, jos hoito keskeytetään väliaikaisesti tai hoitovälejä harvennetaan. Kosketusihottumaa on raportoitu. Keskeytä hoito ja hakeudu lääkärin hoitoon, jos esiintyy voimakasta ärsytystä tai muita haittavaikutuksia. Basiron® AC -geeliä ja Wash-suihkugeeliä ei saa käyttää, kun otat aurinkoa, käyt solariumissa tai saat muualta UV-säteilyä. Valmistetta ei saa päästää kosketuksiin silmien, suun, sierainten tai limakalvojen kanssa. Jos valmiste pääsee kosketuksiin silmien kanssa, silmiä on huuhdottava runsaalla vedellä. Hiukset voivat vaalentua ja tekstiilit voivat värjääntyä.

Lisätietoja Basiron® AC 5 % -geelistä

Lisätietoja Basiron® AC Wash 5 % -aineesta

Galderma Nordicilla on myös reseptillä saatavia lääkkeitä aknen, kynsisienen ja rosacean hoitoon.